Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Γενικά

Λάδι Καρύδας (coconut oil)

Κάποιοι υποστηρίζουν πως η καρύδα πρωτοεμφανίστηκε στη νοτιοανατολική Aσία, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις βορειοδυτικές ακτές της νοτίου Aμερικής.

Περισσότερα...

Πατήστε εδώ εάν θέλετε να προμηθευτείτε το αιθέριο έλαιο

Ελαιόλαδο

Ήδη από την εποχή του Iπποκράτη το ελαιόλαδο φημιζόταν για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες, ιδιαίτερα δε στις δερματικές παθήσεις.

Περισσότερα...

Πατήστε εδώ εάν θέλετε να προμηθευτείτε το αιθέριο έλαιο

Καρθαμέλαιο (carthamus tingtorius)

Το καρθαμέλαιο ή ζαφορέλαιο, όπως το συναντούμε συχνά, προέρχεται από την σύνθλιψη των σπόρων του φυτού κάρθαμος η βαφική, επιστημονικά Carthamus tinctorius.

Περισσότερα...

Αργανέλαιο / Λάδι Αργκάν (Argania spinosa L.)

Το Αργανέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan (Argania spinosa L.), ενδημικό στο Μαρόκο, που εκτιμάται για τις θρεπτικές, καλλυντικές και πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες.

Περισσότερα...

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος.

Περισσότερα...

Τα λάδια - βάσεις στην αρωματοθεραπεία

Tα λάδια-βάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε μείγμα από αιθέρια έλαια. Απλώς διαλέγετε εκείνα το αιθέρια έλαια που έχουν την οσμή και τις θεραπευτικές ιδιότητες που είναι πιο ευχάριστες και ευεργετικές για σας και αφού τα αναμείξετε σ’ ένα σκουρόχρωμο μπουκάλι προσθέτετε το μείγμα λάδι-βάση που επιθυμείτε.

Περισσότερα...

Αρωματικά Λάδια Ομορφιάς

Ο Ιπποκράτης συνιστούσε τα αρωματικά λάδια για θεραπεία των ασθενειών.
Οι Αιγύπτιες έριχναν σταγόνες αρωματικών ελαίων από αποστάγματα φυτών και μπαχαρικών στο λουτρό τους ή το άπλωναν στο σώμα τους για να αποκτήσουν λεία και απαλή επιδερμίδα.

Περισσότερα...