Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Εφαρμογές και χρήσεις της Αρωματοθεραπείας

Αρωματοθεραπεία είναι η υγιεινή αγωγή των αρωμάτων. Αυτό είναι ακριβώς και το νόημα της λέξης. Η χρήση των θεραπευτικών αγνών αποσταγμένων αιθέριων ελαίων για τη βελτίωση της υγείας και της ισορροπίας, του δέρματος, του σώματος και του μυαλού.

Περισσότερα...

Εισαγωγή στην αρωματοθεραπεία

Η ιστορία της αρωματοθεραπείας χάνεται στα βάθη των αιώνων, πολύ πριν υπάρξουν γραπτά μνημεία. Πιστεύεται ότι απλές μέθοδοι απόσταξης χρησιμοποιούνταν στην Περσία, την Ινδία και την Αίγυπτο από το 3.000 π.Χ. Και οι αρχαίοι Κινέζοι ήξεραν καλά τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, και όπως φαίνεται ήσαν οι πρώτοι που μελέτησαν τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών και συνόδευαν της παραδοσιακές θεραπείες του βελονισμού και του μασάζ με τη χρήση αρωματκών λαδιών.

Περισσότερα...

Εφαρμογές της Αρωματοθεραπείας

Οι ιδιότητες των αιθέριων ελαίων έχουν αποδειχθεί με τη χρήση τους δια μέσου των χρόνων.

Περισσότερα...

Σε τι χρησιμεύουν τα αιθέρια έλαια

Μέσω της αρωματοθεραπείας, γνωστό είδος θεραπείας εδώ και 6.000 χρόνια, όταν ο Αιγύπτιος παθολόγος Imhotep τότε Θεός της ιατρικής σύστηνε τη θεραπεία αυτή.

Περισσότερα...

Συνέργειες

Συνέργεια ονομάζεται η σύγχρονη δράση πολλών ουσιών για την δραστική επίτευξη ενός κοινού στόχου. Π.χ. Συνδυάζοντας πολλά αιθέρια έλαια με ιδιότητες χαλαρωτικές παίρνουμε ένα αποτέλεσμα πιο δραστικό από τη χρήση ενός αιθέριου ελαίου χωριστά.

Περισσότερα...

Τα αρώματα του έρωτα

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του, απόλυτα προσωπική μυρωδιά. Βέβαια, μέσα στο «πολιτισμικό» επίπεδο που έχουμε φτάσει είναι σχεδόν αδύνατον πλέον να ξεχωρίσουμε ενσυνείδητα το δικό μας άνθρωπο από τις «φερορμόνες» του.

Περισσότερα...