Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Συνταγές Αρωματοθεραπείας

Συνέργειες

Συνέργεια ονομάζεται η σύγχρονη δράση πολλών ουσιών για την δραστική επίτευξη ενός κοινού στόχου. Π.χ. Συνδυάζοντας πολλά αιθέρια έλαια με ιδιότητες χαλαρωτικές παίρνουμε ένα αποτέλεσμα πιο δραστικό από τη χρήση ενός αιθέριου ελαίου χωριστά.

Περισσότερα...

Λάδια - Βάσεις στην Αρωματοθεραπεία

Tα λάδια-βάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε από τα αιθέρια έλαια. Απλώς διαλέγετε εκείνο το αιθέριο λάδι που έχει την οσμή και τις θεραπευτικές ιδιότητες που είναι πιο ευεργετικές για σας και προσθέτετε τις σταγόνες της συνταγής σας στο λάδι-βάση.

Περισσσότερα...

Πώς ετοιμάζονται τα διαλύμματα

Τα λάδια-βάσεις να είναι πάντα υψηλής πίεσης. Το πιο συνηθισμένο λάδι-βάσης είναι το Aμυγδαλέλαιο, ή το Σταφυλοκουκουτσέλαιο.

Περισσότερα...

Άρωμα και Ζώδια

Ποιο αιθέριο ταιριάζει περισσότερο σε κάθε ζώδιο; 

Περισσότερα…

Καλλυντικά και αρώματα από αιθέρια έλαια

Φτιάξτε τα δικά σας καλλυντικά ή ενισχύστε τα δικά σας αρκεί να μην περιέχουν συνθετικά αρώματα ή λανολίνη ώστε να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

Αποφύγετε τα συνθετικά αιθέρια έλαια που είναι συνήθως φθηνότερα των αγνών αιθέριων ελαίων. Καθώς όμως οι επιστήμονες δεν έχουν την τεχνολογία να αναγνωρίσουν και να απομονώσουν τις εκατοντάδες των συστατικών που συνθέτουν ένα αιθέριο έλαιο, κανένα χημικό φτιαγμένο από άνθρωπο δεν είναι δυνατόν να είναι πανομοιότυπο με το πραγματική φυσική ουσία. Εξάλλου, τα αγνά αιθέρια έλαια αντλούν πολλή από την θεραπευτική τους ικανότητά από τη αρμονική σύνθεσή τους και από το γεγονός ότι είναι μεγαλωμένα στη γη.

Περισσότερα...