Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Ιάματα Bach

Τρόποι χρήσης

Ο πρώτος είναι, αφού έχετε επιλέξει τα ιάματα που θέλετε, τα αγοράζετε αδιάλυτα ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ και να πίνετε από τα μπουκαλάκια 4 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα, μίνιμουμ 4 φορές τη μέρα. Αυτός ο τρόπος είναι πολυέξοδος και λιγότερο πρακτικός, ειδικά στην περίπτωση που έχετε επιλέξει αρκετά ιάματα.

Περισσότερα...

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πότε θ’ αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα;

Α: Αυτό εξαρτάται από το πόσο βαθύ είναι αυτό που θέλετε να θεραπεύσετε. Αν είναι κάτι που σας απασχολεί για μήνες, τότε θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να αρχίσουν τα Μπαχ να λειτουργούν. Αν είναι κάτι πιο επιφανειακό, μπορεί να δείτε αποτελέσματα σε λίγες μέρες ή ακόμα και αμέσως. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αν δεν δείτε κάποια αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες, τότε μάλλον διαλέξατε ιάματα που δεν είναι για την περίπτωσή σας. Τα Μπαχ πάντα λειτουργούν, αρκεί να διαλέξουμε τα σωστά. Αν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε κάποιον που εξασκεί αυτή τη θεραπευτική μέθοδο.

Περισσότερα...

Πως λειτουργούν τα ανθοϊαματα Μπαχ

ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ
Εκφράζει τις αρετές, τις οποίες το ίαμα μπορεί να σας δώσει.

Περισσότερα...

Aνθοϊάματα Μπαχ

Τα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας, την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Edward Bach, στις αρχές του αιώνα. Φτιάχνονται από 38 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες. Έτσι μπορεί να τα πάρει καθένας (ακόμα και μωρά και ζώα), αρκεί να βρει ποια από τα 38 ταιριάζουν στην δική του περίπτωση.

Περισσότερα...