Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Γενικά

Βασιλικός (Ocinum basilicum)

Προέρχεται από την ελληνική λέξη ¨βασιλική¨ μια ανάμειξη με το λατινικό ¨basilicus¨αναφερόμενη στο φίδι σύντομα έδωσε στον βασιλικό μια ανούσια φήμη.

Περισσότερα...

Βαλσαμόχορτο (hypericum perforatum)

Το Βαλσαμοχορτο έχει πολλές ονομασίες... Βάλσαμο, λειχηνόχορτο, σπαθόχορτο, περίκη, βότανο Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, υπερικό, βότανο που διώχνει τον διάβολο κ.α. Είναι ένα φυτό που φύεται σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και συναντάται σε λιβάδια, σε δάση, σε φράχτες.

Περισσότερα...

Αγριμόνιο Ευπατόριο (Agrimonia Eupatoria)

Το Αγριμόνιο (Agrimonia Eupatoria) είναι ένα φυτό με μικρά κίτρινα άνθη, το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο σε ολόκληρο το Νότιο Ημισφαίριο. Στη χώρα μας είναι γνωστό και ως Ασπροζάκι ή Φωνόχορτο ή Αγροιμιά, Ασπροξάνη και αγγλόφωνα church steeples και sticklewort.

Περισσότερα...

Πατήστε εδώ εάν θέλετε να προμηθευτείτε το βότανο Αγριμόνιο Ευπατόριο

Το Φυτό MACA

Η κούραση της ημέρας, το άγχος της δουλειάς, η πίεση των υποχρεώσεων σου στερούν την απόλαυση του σεξ; Υπάρχει λύση και είναι απολύτως φυσιολογική.

Περισσότερα...

Πατήστε εδώ εάν θέλετε να προμηθευτείτε το βότανο MACA

Περισσότερα για τη χρήση του βοτάνου...

Βοτανικά Σκευάσματα

Τα βότανα αποτελούν καλά φάρμακα. Τόσο καλά που πολλά από τα σύγχρονα φάρμακά μας βασίζονται στα δραστικά συστατικά των βοτάνων.

Περισσότερα...

Κίστος ο Κρητικός (Cistus Creticus)

Η οικογένεια των Cistaceae (Κιστιδών) περιλαμβάνει 7 γένη και 160 περίπου είδη, φυτά των παραμεσογείων χωρών και της Αμερικής από τα οποία αυτοφυές στην Ελλάδα είναι το γένος Cistus με 5 αυτοφυή είδη.

Περισσότερα...

Βαλεριάνα (Valeriana officinalis)

Η Βαλεριάνα (επιστημονική ονομασία: Valeriana officinalis, Βαλεριανή η φαρμακευτική) είναι γνωστή και ως νάρδος, κέντρανθος, Διοσκουρίδειος, Αγριοζαμπούκος και πολλές ακόμα ονομασίες.

Περισσότερα...

Καλεντούλα (calendula officinalis ή calendula arvensis)

Η Καλεντούλα η φαρμακευτική ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των Asteraceae που αποτελούν την μεγαλύτερη οικογένεια στο φυτικό βασίλειο και συγγενεύει με τη μαργαρίτα... είναι πολύ συνηθισμένη σε όλη σχεδόν την Ευρωπαϊκή ύπαιθρο.

Περισσότερα...

Γαϊδουράγκαθο (carduus marianus)

Το Γαϊδουράγκαθο (Carduus marianus) το συναντούμε και με τα ονόματα Κουφάγκαθο, Αγκάβατο ή Σίλυβο. Για θεραπευτικούς σκοπούς χρησιμοποιούμε τους σπόρους και τις ρίζες. Οι σπόροι περιέχουν φλαβονικά γλυκοσίδια, αιθέριο έλαιο, άλατα μηλικού οξέος, νιτρικό κάλιο, πικρό στοιχείο και γλίσχρασμα.

Περισσότερα...

Ταραξάκο: ένα βότανο για την καρδιά σας!!

Το Ταραξάκο, είναι το γνωστό ραδίκι του βουνού. Λέγεται αλλιώς αγριοράδικο ή “πικραλίδα”.
Οικογένεια: Compositeae ή Asteraceae
Γένος: Taraxacum
Είδος: Ταραξάκο ή πικραλίδα ή ραδίκι του βουνού ή αγριοράδικο ή Taraxacum officinale L. ή Dandelion (το δόντι του λιονταριού)

Περισσότερα...